Har du fått ett av våra gåvokort?!

Eller du är nyfiken på att ge någon ett gåvokort? Oavsett så har vi samlat den viktigaste informationen om detta här.

Att köpa ett gåvokort:

Gåvokortet köper du på samma sätt som en vara, bara det att varan inte skickas till dig utan kommer skickas till din vän efter att Han eller Hon lagt en beställning i vår webbshop. Gåvokortet textas med den text du önskar samt ett enklare motiv i akvarell,på ett kort som är 10*15 cm. Kuvert ingår. Gör något personligt på utsidan så kan mottagaren sätta in kortet i en liten ram och får på så sätt även en liten personlig tavla.

Du kan välja att få kortet skickat hem till dig eller direkt till mottagaren. på kortet finns det en kod som mottagaren sedan använder i kassan. mottagaren kan använda delar av kortet vid olika köptillfällen. Vill mottagaren handla för mer än värdet på gåvokortet funkar detta och mottagaren väljer helt enkelt de varor den önskar, klickar på kassakorgen, framme i kassan anger denne ditt gåvokort och summan från kortet dras bort från totala kostnaden... Gåvokortet skickas fraktfritt hem till dig eller till mottagaren om du önskar. Ange så detaljerat som möjligt hur du önskar göra med ditt kort. gåvokortet är giltigt 2 år från köpets datum.

Så här använder du gåvokortet:

Du handlar i webbutiken på samma sätt som när du vill handla och betala med kort eller via faktura, du lägger den vara du önskar i kundkorgen. Klicka dig sedan in i kassan precis som när du gör en vanlig beställning. Framme i kassan anger du den kod som står på kortet i raden för rabattkod. Kortets värde dras då bort från din totala summa. Har du valt att handla för kortets exakta summa ska nu summan på köpet vara lika med noll. Har du däremot valt att lägga till för mer än kortets värde är det summan du ska betala för som visas. Köper du inte för hela kortets värde, dras bara summan för detta köp av och du kan sedan använda rabattkoden på restbeloppet vid nästa köp. För information om resterande belopp mailar du till info@mjhousing.se angett med koden så återkommer vi med informationen omgående.

Fyll sedan i personnummer, din bokförda adress kommer då automatiskt upp i raderna, ange din mailadress samt mobilnummer. Klicka sedan på slutför köp, har du något kvar att betala väljer du det sätt som passar dig bäst - Kortbetalning, faktura, swish eller förskottsbetalning till bankgiro. Swishbetalning gör du till nummer 123 538 40 37 och bankgirobetalning till 5978-4041- ange orderid vid din betalning. Detta nummer står i det ordererkännande som kommer till dig via mail. Tveka inte att maila mig på info@mjhousing.se så hjälper jag dig! 

Du kan även ringa oss när du vill använda ditt gåvokort så hjälper vi dig med att lägga ordern!

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen