Förnamn

God fortsättning och må 2016 bli allt Du önskar Dig!

 

2015 har varit en berg och dalbana för mig personligen med en fantastisk utveckling på webbutiken och efterfrågan om personliga gåvor, till min stora förlust av min morfar och mentor i livet som egen företagare..

En stor hjälp under året när sorgen slog till har varit just orden. De har hjälpt mig att acceptera att han inte lägre finns med oss och att gå vidare... Orden får mig att minnas och sätta ord på min saknad...

Året har bjudit på många roliga projekt som du och andra kunder kommit till mig med. Vissa har gett mig ett hjärtligt skratt, vissa har berört hjärtat då historien bakom beställningen berättats. Andra har gett mig gråa hår och en utmaning som jag växt på efter lyckat uppdrag...

 

Det är med stor spänning jag ser framemot vad 2016 har att bjuda oss på. Jag hoppas att jag kan vara till din hjälp fler gånger under året! Tillsammans sätter vi ord på våra känslor och tankar.

Gott nytt År 

Linda 

 

 

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen