Bänk med dina ord & tankar

  • 1 390:-

Artikelnummer: 21
Dela

Du bestämmer vilken text vi ska skriva, samt ett motiv du önskar på just din bänk. 

Motivet är bäst att sätta på locket eller framkanten av lådan, texten kan du välja antingen på ryggstödet, locket eller framkanten av lådan. 

produktbilderna visar bara vad vi fått äran att tillverka innan.  Önskar du ett speciellt motiv laddar du enkelt upp en bild till oss som vi kan jobba efter.

Ange så tydligt som möjligt hur just din bänk ska se ut. Vilka färger motivet ska gå i, vilken färg du önskar på texten, ju mer detaljerad beskrivning från dig, desto närmre dina tankar och idéer kommer vi.

Bänken är grundmålad Vit ( grå har utgått ur sortimentet, men produktbilder ligger kvar för inspiration)

Du väljer om du vill ha den i standardutförande: Namn på ryggen, motiv på locket eller framsidan av lådan, samt ett citat på locket eller framsidan av lådan. 

Önskar du bänken med fler sidor textade väljer du Extra utförande i listan ovan. Detta alternativ innebär att du även kan sätta text på sidorna av lådan, samt om du vill lägga till någon detalj som tex ballonger på ryggstödets sidor.


 Varje bänk målas & textas förhand och skiftningar på färg och textning gör varje bänk unik. Innan din bänk skickas till dig kommer ett förslag via mail eller mms för dig att godkänna. Allt för att du ska bli riktigt nöjd med din bänk... 

Ange gärna önskemål om leveransdag så vi inte missar ett viktigt datum för dig. Skulle vi inte kunna leverera det till det datumet återkommer vi till dig. 

JaBaDaBaDo s möbler är tillverkade av Kinesisk och Nya Zeeland furu av hög kvalité, och alla deras färger är vattenlösliga och 100% giftfria. Alla möbler är testade och godkända enligt EU standard.

Bänken levereras omonterad

storlek: 60 x 34 x 62 cm

(produktbilderna visar inte vilka motiv man måste ta  utan är mer inspiration för hur en bänk kan textas och målas )