Vem är Vi?

Varmt välkommen till MJhousing, vilken glädje att just du tittar förbi.

Drömmen blev verklighet.
Redan sedan barnsben var orden mina ständiga följeslagare och har alltid haft en stor betydelse för mig. Började tidigt samla på mig pennor i alla världens kulörer och sorter, den bästa presenten man kunde ge mig som barn var just pennor och papper – då kunde jag leka med orden, texta och skapa vackra citat och dikter, klottra ner alla tankar som föll på. Utan att veta just då men det var där allting började – drömmen började ta form.
I november 2006 klev jag över tröskeln in i min första ateljé – min dröm – belägen i staden där jag bor, Landskrona.

I all enkelhet.

Det vi gör på MJhousing är att göra alla gåvor lite mer personligare för alla tillfällen i livet. En ljuskopp för att påminna om att någon är ditt ljus i höstrusket, en doptavla till det nya lilla livet som tittat ut i världen eller graverade champagneglas till paret som ska knyta kärlekens band.

Vi älskar det enkla och en enkel personlig gåva kan bli en stor gest, det krävs inte stora medel för att något ska vara betydelsefullt. Det är de minsta detaljerna som kan värma hjärtat allra mest och skänka glädje länge.

Personlig service.

Vi på MJhousing strävar alltid efter en hög servicenivå men mer på det personliga planet. För oss är det viktigt att du är nöjd, vi finns här för dig. Har du en idé på en gåva? Varmt välkommen, vi hjälps åt att hitta den perfekta gåvan varse sig det är till dig själv eller någon annan.